Влада

На житомирських телеканалах крутять ролик про область, який купили за 20 тис. грн

12 January 2017, 13:00

На каналі YouTube Житомирської облдержадміністрації наприкінці грудня 2016 року виклали промо-ролик про область тривалістю 2 хв 57 сек.

У ньому презентовані головні багатства й здобутки області: родючі землі, органічна продукція, брусниця, граніт, комплектуючі до авто, шкарпетки і найбільше деревообробне підприємство в Україні. Танцюють діти з славного житомирського «Сонечка», розміщуються три військових бригади, здобуває перемогу відома триатлетка з Житомира Юлія Єлістратова.

«Кожна третя пачка морозива в Україні – наша»,«Більше 11 тисяч молодих фахівців щороку» та «Понад 100 національностей» - головні акценти рекламного ролика.

Директор управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської облдержадміністрації Ольга Григор’єва у коментарі Житомир.info розповіла, що ролик був виготовлений наприкінці 2016 року і його вже «крутять» на всіх житомирських телеканалах.

«Ми звернулися з відповідними листами, і цей ролик безкоштовно транслюють наші місцеві канали. Замовник відео - управління інформаційної діяльності. Його виготовила житомирська компанія «Сі Ес Ей Груп» за 20 тис. грн», - розповіла Ольга Григор’єва.

Вона також додала, що закупівлю «туристичного» відеоролика про визначні місця області з певних причин перенесли на 2017 рік. Замовник цього відео - управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму Житомирської облдержадміністрації.

Керівником компанії «Сі Ес Ей Груп» вказаний Євген Михайлович Колодій, фірма зареєстрована у Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, в жовтні 2016 року Житомирська ОДА провела тендер на придбання презентаційного трихвилинного відеоролика про визначні місця області, за що збиралася заплатити 10 тисяч гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі