Влада

Житомирська ОДА за бюджетні кошти знову купує презентаційний ролик про область

18 October 2016, 11:09

 Житомирська ОДА оголосила тендер на придбання презентаційного трихвилинного відеоролика про визначні місця області.

Оголошення про заплановані торги 17 жовтня розміщене на порталі ProZorro.

Замовник торгів - управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму Житомирської облдержадміністрації, проведення аукціону заплановане після 19 жовтня 2016 року.

У технічних умовах йдеться, що тривалість відео має бути не більшою, ніж 3,5 хв. У виконавця має бути власна база фото- та відеоматеріалу про Житомирську область, її природно-ресурсний, культурно-історичний потенціал, соціальну та транспортну інфраструктуру. Також вказані певні вимоги до якості відео: роздільна здатність Full HD 1920×1080, високоякісні відеоефекти з використанням 3D-графіки, в т.ч. із застосуванням об’ємної відеозйомки з висоти.

Очікувана вартість закупівлі – 10 тисяч гривень.

Як відомо, у травні 2016 року ОДА вже проводила тендер на закупівлю вдвічі дорожчого відеоролика про область.

У коментарі Житомир.info начальник управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму Житомирської облдержадміністрації Роман Крисюк уточнив, що тоді закупівлю проводив департамент економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва Житомирської ОДА, і акцент робився на промисловому потенціалі та інвестиційній привабливості регіону.

«Цього разу мова йде про об’єкти туристичної індустрії, які можуть бути привабливими для потенційних туристів. Це будівлі, вулиці, садиби, які мають свою історію і можуть бути цікавими для відвідувачів», - розповів Роман Крисюк. За його словами, відеоролик буде закуплений за кошти обласного бюджету по програмі соціально-економічного розвитку.

Як повідомляв Житомир.info, 5 місяців тому департамент економіки ЖОДА провів тендер на відеовізитки про область, переможцем якого стала київська студія телепроектів «ІДЕЯ ТВ».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі