Події

На столичному вокзалі поліцейські затримали жителя Житомирської області, якого підозрюють у вбивстві пенсіонера

13 January 2017, 12:57

Чаркування із 27-річним гостем виявилося фатальним для 74-річного жителя Хорошівського району. Молодик утікав з місця вчинення злочину на чужому велосипеді, прихопивши із собою з оселі вбитого мішок картоплі та металобрухт. Поліцейські «зустріли» спритника на столичному вокзалі. 10 січня до Хорошівського відділення поліції звернувся житель району із повідомленням про виявлення тіла свого 74-річного батька за місцем його проживання.

Про це повідомляють на сайті головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«Під час огляду тіла загиблого було виявлено явні ознаки насильницької смерті. По обстановці в оселі стало зрозуміло, що у пенсіонера хтось гостював, разом з господарем гість вечеряв і випивав», – розповів начальник управління карного розшуку ГУНП Віктор Бугира.

Під час спілкування із селянами правоохоронці дізналися прикмети чоловіка, якого люди бачили на подвір’ї загиблого. Окрім того, мешканець сусіднього будинку повідомив про викрадення цієї ж ночі свого велосипеда.

«У результаті вжитих першочергових заходів поліцейським вдалося встановити особу підозрюваного – раніше судимого 27-річного жителя села Нової Борової. Слід молодика привів оперативників на залізничний вокзал райцентру, звідки той електричкою виїхав до Києва. Житомирські поліцейські заручилися підтримкою столичних колег – і підозрюваного чоловіка на столичному вокзалі вже чекали правоохоронці. Затриманий у вчиненні тяжкого злочину зізнався. Як з’ясувалося, після чергової чарки у нього з господарем будинку виник конфлікт, який призвів до бійки між чоловіками і молодший до смерті побив старшого. Утікати з місця вчинення злодіяння молодик вирішив на сусідському велосипеді. У дорогу прихопив з оселі вбитого мішок картоплі і якийсь металобрухт», – йдеться у повідомленні.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

За чинним законодавством підозрюваному може загрожувати від 7 до 15 років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, житомирянина, котрий 8 січня убив дружину і перерізав собі вени, узяли під варту.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі