Місто

Як зекономити на покупці авто до 40 %

16 January 2017, 09:15

Для переважної більшості людей покупка автомобіля – дуже відповідальний крок, адже за умови значних капіталовкладень кожен, відповідно, прагне отримати комфортне авто з відповідними параметрами. Однак навіть тут можна заощадити до 40 % і придбати авто Вашої мрії, не переплачуючи.

Сьогодні автомобіль з-за кордону вже став повсякденною і досить доступною річчю, хоча багатьох відлякує процедура розмитнення, котра обходиться ледь чи не в половину вартості авто.

Хоча автомобільний ринок, по суті, вже дещо пересичений різноманітними пропозиціями, справжні поціновувачі якості та надійності все ж надають перевагу машинам із США, оскільки на автомобільному ринку Америки сконцентровані чи не найкращі автомобілі в світі.

Завдяки аукціонним майданчикам США можна заощадити 35-40 % вартості автомобіля, не втрачаючи на його якості.Причому, ціна лишається «привабливою» навіть після того, як Ви додасте до неї всі інші витрати: доставка морем, оформлення необхідних документів, розмитнення тощо.

Наприклад, сьогодні придбати автомобіль економ-класу 2012-2017 років випуску можна лише за 7,5-8 тисяч доларів, в той час як покупка аналогічної моделі в Україні обійдеться набагато дорожче.

Експерти стверджують: одна з головних переваг покупки авто з США –краща якість та укомплектованість за умов набагато нижчої ціни. На американському ринку надзвичайно висока конкуренція, тому навіть найбюджетніші моделі автомобілів із США укомплектовані краще, ніж їх європейські аналоги.

Американські машини розраховані на тривалий термін служби і характеризуються високою надійністю. Три-п'ятирічні машини практично не відрізняються від нових, а їх собівартість після кількох років служби стає значно нижчою.

Однак для того, щоб отримати саме те авто, про яке Ви мріяли, і заощадити кошти – варто звернутися до спеціалістів. У Житомирі профільною фірмою, що спеціалізується на покупці авто у США, є компанія «Autosity». На сайті autosity.com.ua Ви не лише знайдете вигідні «гарячі пропозиції», а й отримаєте відповідь на низку питань, що виникають перед і в процесі покупки авто на аукціонному майданчику.

Варто звернути увагу, що експерти «Autosity» підберуть для клієнта авто, що відповідатиме всім бажаним параметрам і характеристикам, а також перевірять його походження, завдяки чому Ви отримуєте всю історію автомобіля з моменту його надходження від виробника на аукціонний майданчик, до моменту його придбання Вами, а отже будете впевнені, що обраний автомобіль потрапив на аукціон виключно законним шляхом.

Тому якщо Ви бажаєте придбати якісне авто, не переплачуючи за це тисячі доларів – аукціонні майданчики США та професійний супровід експертів – саме те, що Вам потрібно.

Консультацію фахівця  можна швидко отримати за номерами телефону (098) 480 11 66, (095) 480 11 66, (073) 480 11 66 та в офісі за адресою вул. Київська, 94.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі