Події

Начальник сектору патрульної поліції Житомирської області щомісяця отримувала хабарі за самогон

17 January 2017, 15:01

На Житомирщині викрили начальника сектору патрульної поліції на систематичному вимаганні коштів за те, щоб не притягати до адміністративної відповідальності місцевих жителів, які виготовляли самогон.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

«У ході спільної операції військової прокуратури Житомирського гарнізону Центрального регіону України з оперативними працівниками Управління внутрішньої безпеки Нацполіції України у Житомирській області викрито начальника сектору оперативного реагування патрульної поліції Попільнянського відділення поліції Коростишівського відділу поліції головного управління Національної поліції в Житомирській області на систематичному одержанні неправомірної вигоди. Установлено, що співробітник поліції встановила щомісячну «таксу» та вимагала від жителів Попільнянського району, які незаконно виготовляли самогон, кошти за непритягнення останніх до адміністративної відповідальності. Під час одержання чергової неправомірної вигоди її затримано правоохоронцями, а одержану нею суму в розмірі 700 грн вилучено», – йдеться у повідомленні.

Наразі тривають обшуки за місцем її роботи та проживання. Готується повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Оскільки затримана особа є працівником правоохоронного органу, досудове розслідування проводить безпосередньо військова прокуратура Житомирського гарнізону.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області засудили колишніх податківців, які отримали 25 тис. грн хабара за зменшення штрафу.

Фото прес-служби військової прокуратури Центрального регіону України

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі