Політика

Підтримувати молоде покоління необхідно вже сьогодні, адже завтра, воно будуватиме нашу країну, - Руслан Годований

18 January 2017, 10:54

Процес децентралізації набирає обертів, новостворені ОТГ та ті населені пункти, які тільки йдуть до цього, вже зіштовхуються з низкою проблем. Одна з головних – фінансова складова. Так, найбільше потребують допомоги навчальні заклади, переважно сільської місцевості, увага до яких була завжди меншою, аніж до шкіл та садочків у містах. Тож аби підтримати саме сільські освітні заклади та привітати їх вихованців з новорічними святами, голова ГО «Справедливість Розвиток» Руслан Годований привіз для учнів Стовпівської ЗОШ Чуднівського району солодкі подарунки. За словами Руслана Миколайовича, який не перший рік опікується дітлахами цього району, саме в молоде покоління необхідно вкладати всі можливі ресурси, адже через декілька років, вони будуватимуть нашу країну.

Руслан Годований, голова ГО «Справедливість Розвиток»: «Сьогодні, дуже важливо, відвідувати дитячі садочки та загальноосвітні школи, адже саме молоде покоління, в подальшому, будуватиме нашу країну. Також необхідно знати й про те, як йде навчальний процес, що потребують освітні заклади, яка у них матеріально-технічна база тощо. На жаль, районні чиновники рідко відвідують дані заклади сподіваючись, що скоро відповідальність за них, ляже на плечі ОТГ. Така ситуація й у Чуднівському районі, об’їжджаючи який, я бачу багато проблем, які місцеві чиновники не беруться вирішувати.

Також Руслан Годований передав через свою приймальню подарунок й іншому освітньому закладу району - Краснопільській ЗОШ I-III ступенів. Так під час свого останнього візиту до закладу, Руслан Миколайович дізнався від керівництва школи про мрію учнів,  а саме мікрофон для виступів. Тож  не відкладаючи у довгий ящик, прохання було виконане. 

Прес-служба Руслана Годованого

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі