Місто

За три дні у Житомирі перевірили більше 50 автомобілів таксі і склали 10 актів про порушення

19 January 2017, 12:05

Із 16 січня у Житомирській області розпочалися рейдові перевірки працівників Укртрансбезпеки, Нацполіції, Державної фіскальної служби та органів місцевого самоврядування щодо виявлення та припинення протиправної діяльності під час перевезень пасажирів, у тому числі на таксі. За три дні у місті Житомирі вже було перевірено більше півсотні транспортних засобів. При цьому фахівці управління Укртрансбезпеки в Житомирській області склали близько 10 актів перевірки. Порушення стосуються передусім того, що перевізники не зареєстровані як суб’єкти підприємницької діяльності та не мають дозволів на перевезення пасажирів.

Про це у коментарі Житомир.info розповіла прес-офіцер патрульної поліції міста Житомира Діна Корчевна.

«У день перевіряється близько 25-ти транспортних засобів, у результаті за три дні виходить більше 50 автомобілів у місті Житомирі. Складено відповідні адміністративні матеріали: працівниками управління Укртрансбезпеки у Житомирській області виписано близько 10 актів перевірки. В основному стосується того, що особи не були оформленні як суб’єкти господарювання, без відповідних ліцензій, дозволу на надання послуг із пасажироперевезення. Також патрульними поліцейськими було виписано матеріали щодо відсутності полісу обов’язкової цивільної відповідальності пасажирів. Поки що протоколи огляду технічного контролю не складали, тобто всі водії надали відповідні документи, які засвідчують проходження техогляду транспортних засобів», – прокоментувала прес-офіцер.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі та області з 16 січня по 16 квітня 2017 року триватимуть заходи щодо здійснення контролю за автомобільними перевізниками, що надають послуги з перевезення пасажирів на таксі.

Фото патрульної поліції міста Житомира

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі