Місто

Квіткарям з богунського ринку «Хмільники» в Житомирі можуть виділити окремий майданчик для торгівлі

6 February 2017, 10:36

Для підприємців, які займаються торгівлею квітами на ринку «Хмільники» в Житомирі (Богунія), незабаром можуть організувати спеціальний майданчик.

Проект рішення виконкому «Про організацію тимчасового торговельного майданчика для торгівлі квітами по проспекту Миру, 15-а в м. Житомирі» опублікували на сайті Житомирської міськради.

У документі йдеться:

«Розглянувши звернення торгуючих квітами по проспекту Миру, 15-а, відповідно до Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,  виконавчий комітет міської ради вирішив: 

1. Доручити комунальному підприємству «Інспекція з благоустрою м. Житомира» міської ради організацію тимчасового торговельного майданчика для торгівлі квітами по проспекту Миру, 15-а та зобов'язати:

1.1 погодити схему розміщення, зовнішній вигляд майданчика з департаментом містобудування та земельних відносин міської ради;

1.2 забезпечити утримання майданчика в належному стані, з дотриманням всіх вимог до даного об’єкту та провадження на ньому торговельної діяльності;

1.3  використовувати майданчик  лише за цільовим призначенням».

Рішення може бути підтримане на одному з наступних засідань виконавчого комітету міськради.

Як повідомляв Житомир.info, у вересні 2016 року підприємців, які торгували у встановлених без дозволів кіосків на ринку «Хмільники», примусили їх демонтувати. Зі слів директора КП «Інспекція з благоустрою» міськради Юрія Юзвинського, там мала бути вільна зона або так звані соціальні ряди для торговці, які не мають коштів платити за місце на ринку.

Демонтаж кіосків у вересні 2016-го:

Ринок «Хмільники» у жовтні 2016-го:

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі