Місто

У Житомирі біля ринку «Хмільники» прибирають незаконні МАФи

6 September 2016, 14:18

Підприємці, які кілька років тому незаконно встановили МАФи за адресою проспект Миру,15 в Житомирі, самотужки проводять демонтаж.

Про це 6 вересня розповів директор КП «Інспекція з благоустрою» Юрій Юзвинський.

«Це рішення виконкому про їх демонтаж. Вони вирішили зробити це самі і проводять ці роботи. Вони самовільно встановили МАФи в 2014-му чи в 2013 році. Виконком у 2015 році ухвалив рішення про їх демонтаж з проспекту Миру,15. Зараз там буде вільна зона. Якщо місто буде щось проектувати, може, навіть ми там зробимо якісь соціальні ряди чи соціальний ринок для людей, які не мають коштів йти на базар і платити кошти - щоб вони торгували», - сказав Юрій Юзвинський.

Також він зазначив, що більше половини підприємців після того, як отримують приписи, самостійно проводять демонтаж незаконно встановлених МАФів. В іншому разі їх демонтує і вилучить КП «Інспекція з благоустрою».

Як повідомляв Житомир.info, узимку 2016 року в Житомирі демонтували МАФи на Старому бульварі та на вул.Щорса, директору інспекції з благоустрою почали погрожувати. На позачерговій сесії Житомирської міської ради 16 червня депутати проголосували за виділення з міського бюджету ще 50 тис. грн на демонтаж тимчасових споруд у Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі