Влада

Влада Житомира пропонує школярам пройти онлайн-курс «Лайфхаки з української мови» при підготовці до ЗНО

6 February 2017, 11:28

Заступник Житомирського міського голови Матвій Хренов 6 лютого підписав доручення, за яким керівники загальноосвітніх навчальних закладів міста мають запропонувати учням онлайн-курс «Лайфхаки з української мови» при підготовці до ЗНО.

Відповідне доручення заступник мера опублікував на своїй сторінці у Facebook.

«Для покращення якості підготовки учнів загальноосвітніх навчальних закладів до ЗНО з української мови прошу поінформувати керівників усіх ЗНЗ місто щодо можливості використання онлайн-курсу у формі корисних порад «Лафйхаки з української мови» (докладна інформація за посиланням). Керівникам ЗНЗ міста поінформувати та запропонувати учням пройти вищевказаний курс», – йдеться в дорученні.

Його виконавцем вказано начальника управління освіти Житомирської міськради Валентина Арендарчука, а терміном виконання визначено 20 лютого 2017 року.

(фото зі сторінки Матвія Хренова у Facebook)

На сайті проекту EdEra, команда якого розробляє і запроваджує онлайн-курси з різних предметів, повідомляють, що курс є безкоштовним і складається з 16 тем, тестових і відкритих завдань, допоміжних матеріалів і супроводжуючого інтерактивного конспекту на платформі EdEra Books. Загалом його тривалість становить 5 тижнів по 4 години, а розпочався він 1 лютого 2017 року.

Записатися на онлайн-курс «Лайфхаки з української мови» можна, заповнивши спеціальну реєстраційну форму на сайті.

(скріни з сайту ed-era.com)

Як повідомляв Житомир.info, 10 січня розпочалася реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання-2017. У Вінницькому регіональному центру оцінювання якості освіти, якому підпорядковані Житомирська, Вінницька та Хмельницька області, Житомир.info розповіли, що у 2017 році складання одного тесту на всій території України коштує 129 гривень. У 2016 році це коштувало 111 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі