Суспільство

За пробне ЗНО у 2017 році житомирським випусникам доведеться заплатити більше

10 January 2017, 16:40

10 січня розпочалася реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання-2017.

Про це написав сайт Міністерства освіти і науки України.

«Зареєструватися для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні можна на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти. Реєстрація триватиме з 10 до 31 січня 2017 року», - написав сайт Міносвіти, зазначивши: участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні платна.

У Вінницькому регіональному центру оцінювання якості освіти, якому підпорядковані Житомирська, Вінницька та Хмельницька області, Житомир.info розповіли, що у 2017 році складання одного тесту на всій території України коштує 129 гривень. У 2016 році це коштувало 111 грн.

За інформацією Міносвіти, кожен зареєстрований учасник може скласти тести:

1 квітня - з української мови і літератури;

8 квітня – з одного з обраних предметів (історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, російської, французької мов.

Телефон Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти  - (0432) 65-65-35, електронна адреса: vintest@ukr.net.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання – це можливість ознайомитися з процедурою та стандартизованими тестами, що відповідають вимогам програм 2017 року, виконати пробний тест та попрактикуватися в заповненні бланків відповідей, навчитись ефективно розподіляти час, отримати правильні відповіді та дізнатися результат тестування, психологічно налаштуватися на проходження ЗНО та оцінити власний рівень навчальних досягнень, - зазначається у публікації Міносвіти.

Як повідомляв Житомир.info,  ЗНО-2016 з української мови і літератури в житомирських школах розпочалося 5 травня. Результати ЗНО по школах, ліцеях та гімназіях Житомира дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі