Влада

На посаду начальника управління капітального будівництва Житомирської міськради претендує лише одна людина

7 February 2017, 11:07

На чотири різних вакантних посади у Житомирській міській раді претендують п’ять осіб. Серед них одну кандидатуру розглядатимуть у мерії на посаду начальника управління капітального будівництва під час конкурсу, який відбудеться 7 лютого.

Про це Житомир.info розповіли у відділі кадрів та з питань служби в органах місцевого самоврядування Житомирської міської ради.

«На начальника управління капітального будівництва міської ради є одна кандидатура, на головного спеціаліста відділу захисту населення управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення – одна кандидатура, на головного спеціаліста сектору по проведенню перевірок управління державного архітектурно-будівельного контролю – одна людина, на головного спеціаліста управління по зв’язках з громадськістю міської ради було троє претендентів, але одних із них відмовився від участі в конкурсі. Сьогодні (7 лютого, – ред.) у нас конкурс», – повідомили у відділі кадрів міськради.

Як повідомляв Житомир.info, виконком Житомирської міської ради 6 січня оголосив конкурси на заміщення трьох вакантних посад, серед яких – посада начальника управління капітального будівництва.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі