Влада

Житомирська міська рада оголосила конкурс на посаду начальника управління капітального будівництва

12 January 2017, 09:56

Виконком Житомирської міської ради 6 січня оголосив конкурси на заміщення трьох вакантних посад, серед яких – посада начальника управління капітального будівництва.

Оголошення опубліковане на сайті міської ради та в газеті «Місто».

З 6 січня по 6 лютого приймаються документи від кандидатів на наступні посади:

начальника управління капітального будівництва міської ради. Вимоги до кандидата: повна вища будівельна освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування чи державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах не менше 5 років, вільне володіння державною мовою та персональним комп’ютером;

головного спеціаліста управління по зв’язках з громадськістю міської ради. Вимоги до кандидатів: повна вища  освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі  не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах не менше 3 років, вільне володіння державною мовою та персональним комп’ютером;

головного спеціаліста сектору по проведенню перевірок управління державного архітектурно-будівельного контролю міської ради. Вимоги до кандидатів: повна вища освіта будівельного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі не менше 3 років чи стаж роботи у сфері містобудування, будівництва та архітектури  не менше 5 років; вільне володіння державною мовою та персональним комп’ютером.

Нагадаємо, минулого року міська рада двічі оголошувала конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління капітального будівництва – у квітні та в липні: весною на вакантну посаду був лише один кандидат і конкурс; за результатами липневого конкурсу на посаду начальника призначили Дмитра Мамрая.

Як повідомляв Житомир.info, 8 вересня 2016 року мер Сергій Сухомлин призначив Дмитра Мамрая начальником управління капітального будівництва, 21 грудня Сухомлин підписав розпорядження про звільнення Мамрая з посади начальника з 30 грудня. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі