Події

На виїзді з Житомира у маршрутки відпало колесо

7 February 2017, 13:25

 Уранці 7 лютого в Житомирі у маршрутки №10 «Крошня – Обласна дитяча лікарня» відпало заднє колесо.

Про це Житомир.info повідомив читач.

Подія сталася біля бердичівського контрольного пункту, на в'їзді в місто, - розповів свідок.

На місці дорожньо-транспортної пригоди вдалося з’ясувати, що маршрутка рухалася в бік Житомира з обласної дитячої лікарні і повертала на бердичівський міст. Зі слів водія, його «підрізав» КамАЗ і не зупинився. В результаті в транспортному засобі пошкоджені заднє колесо, водійське дзеркало і подряпаний лівий бік. Поліцію керманич не викликав.

У телефонному коментарі Житомир.info власник маршруту №10 Ігор Бабкін повідомив, що ДТП несерйозна, на момент події пасажирів в автомобілі не було.

«Там дійсно був КамАЗ, він його (маршрутне таксі) чуть не зачепив причепом, бо його почало «водити» по дорозі. Але він (КамАЗ) поїхав. Людей на той час не було. А водій зараз замінить підшипники і повернеться на маршрут. Якби була серйозна аварія, я знав би найперший», - розповів Ігор Бабкін.

Як повідомляв Житомир.info, водію фури, який зіштовхнувся з маршруткою та трасі Житомир-Бердичів, загрожує до 8 років ув’язнення. Наприкінці 2015 року відпало колесо в іншої житомирської маршрутки, яка їхала на Богунію.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі