Події

Водію фури, який зіштовхнувся з маршруткою та трасі Житомир-Бердичів, загрожує до 8 років ув’язнення

3 February 2017, 15:37

Справу про скоєння дорожньо-транспортної події поблизу с. Двірець Житомирського району, під час якої загинув водій маршрутки та постраждали пасажири, передано до суду.

Про це Житомир.info розповіли у прес-службі прокуратури Житомирської області.

«Прокуратурою Житомирської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом скоєння смертельної дорожньо-транспортної події на автодорозі «Житомир - Могилів-Подільський» поблизу с. Двірець Житомирського району, за ч. 2 ст. 286  КК України. Установлено, що 16 листопада 2016 року, близько 7 год 30 хв ранку, водій автопоїзда, рухаючись у напрямку м. Бердичева, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з рейсовим маршрутним автобусом, у якому знаходилося 33 пасажири.  Унаслідок зіткнення автотранспорту водій автобуса загинув на місці події,  двоє пасажирів одержали тяжкі та сім - середньої тяжкості тілесні ушкодження.  На даний час обвинувальний акт скеровано для розгляду до Житомирського районного суду. Публічне обвинувачення у кримінальному провадженні забезпечуватиме прокуратура Житомирської області. Досудове розслідування проводилося слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в області, за процесуального керівництва прокуратури області. Додатково: санкція зазначеної статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, зранку16 листопада на трасі Житомир-Бердичів сталася дорожньо-транспортна пригода. У поліції розповіли подробиці ДТП на трасі Житомир-Бердичів. Внаслідок ДТП на трасі Житомир-Бердичів загинув водій маршрутки, 19 пасажирів у лікарнях. Через тиждень після ДТП начальник управління охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації Олександр Торбас розповів Житомир.info, що внаслідок ДТП на трасі Житомир-Бердичів травми отримав АТОшник та перебував у вінницькому госпіталі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі