Події

На заправці у Житомирській області водій намагався загасити пожежу у вантажівці і отримав опіки

14 February 2017, 11:32

На стоянці однієї з заправок у Новоград-Волинському районі вночі 14 лютого загорілася кабіна вантажного автомобіля Volvo. Намагаючись не допустити загоряння причепу, водій отримав опіки рук.

Про це повідомляю на сайті управління ДСНС України у Житомирській області.

«14 лютого о 02:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання вантажного автомобіля в селі Пищів Новоград-Волинського району. Як з’ясувалося, горіла кабіна вантажного автомобіля «Volvo», що знаходився на стоянці однієї з заправок автодороги Київ–Чоп. Також вогонь почав поширюватися на причеп. До прибуття вогнеборців водій намагався відчепити причеп, внаслідок чого отримав опіки рук. Медики госпіталізували чоловіка до травматологічного відділення Новоград-Волинської центральної районної лікарні», – йдеться у повідомленні.

Зусиллями двох відділень рятувальників о 03:37 пожежу вдалося локалізувати, о 05:10 – ліквідувати. Фахівці ДСНС врятували причеп та товар, що в ньому знаходився. Вогнем знищено кабіну, пошкоджено тент.

На ліквідацію надзвичайної події залучалося 6 чоловік особового складу та 2 одиниці спеціальної техніки. Причина пожежі наразі встановлюється фахівцями.

Як повідомляв Житомир.info, 11 лютого в селі Плехів Черняхівського району під час пожежі в одному з сіл Житомирської області загинув 63-річний чоловік.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі