Події

Під час пожежі в одному з сіл Житомирської області загинув 63-річний чоловік

12 February 2017, 12:25

11 лютого о 15:28 до cлужби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в с. Плехів Черняхівського району.

Про це рятувальників сповістила сусідка власника оселі, яка помітила, що з вікон будинку виходить дим, пише сайт ДСНС у Житомирській області.

«До місця виклику прибуло відділення черняхівських вогнеборців у складі 4 чоловік, яке встановило, що осередок займання знаходиться в одній із житлових кімнат. На подвір’я селяни вже винесли тіло загиблого чоловіка. Ним виявився 63-річний власник житла. Його знайшли в кімнаті. Господар лежав на підлозі біля дверей. Ймовірно, він намагався вибратися із приміщення, але не зміг. Внаслідок події вогнем знищено 7 кв.м. стелі та пошкоджено домашні речі. Попередньо встановлено, що причиною пожежі могло стати коротке замкнення в електромережі. Остаточні обставини події наразі з’ясовуються фахівцями», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 30 січня о 01:03 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватній шлакоблочній господарчій будівлі в с. Мала Зубівщина Коростенського району. До лікарні з опіками госпіталізували чоловіка, якого рятувальники виявили під час гасіння пожежі.

Фото з сайту ДСНС у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі