Влада

Житомирська ОДА оголосила конкурс на головного еколога області

16 February 2017, 11:16

Житомирська облдержадміністрація оголосила конкурс на зайняття вакантної посади начальника управління екології та природних ресурсів Житомирської обласної державної адміністрації. Документи приймають до 18:15 1 березня.

Про це повідомляють на сайті ОДА.

«Вимоги до професійної компетентності – вища освіта (рівень магістр), досвід роботи на посадах державної служби категорій "Б" чи "В" або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років та вільне володіння українською мовою.

Для участі в конкурсі подаються такі документи:

1) копія паспорта громадянина України;

2) письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби (за формою згідно з додатком 2 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби), до якої додається резюме у довільній формі;

3) письмова заява, в якій повідомляється, що до особи не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та згода на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно особи відповідно до зазначеного Закону або копія довідки встановленої форми про результати такої перевірки;

4) копія (копії) документа (документів) про освіту;

5) заповнена особова картка встановленого зразка;

6) декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2016 рік», – йдеться у повідомленні.

Документи приймаються за адресою: м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 1, каб.216, до 18 год.15хв. 1 березня 2017 року.

Конкурс відбуватиметься 6-7 березня 2017 року о 10:00, м. Житомир, майдан ім. С.П.Корольова, 1.

Умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади можна переглянути тут.

Як повідомляв Житомир.info, 27 січня голова Житомирської ОДА підписав розпорядження про звільнення начальника управління екології та природних ресурсів Вадима Войцешука, якого 25 січня викрили на хабарі 2,5 тис. дол. США.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі