Події

На перехресті у Коростені зіштовхнулися Volkswagen та Daewoo: двоє загиблих і троє травмованих

21 February 2017, 10:52

У Коростені 20 лютого о 17:00 на перехресті зіткнулися автомобілі Volkswagen Polo та Daewoo Espero. Унаслідок ДТП загинули двоє пасажирів Volkswagen та ще двох було травмовано. Їх та водія другого автомобіля госпіталізували. Поліція розпочала досудове розслідування.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«На місці події працювали слідчо-оперативні групи ГУНП та Коростенського відділу поліції. За попередньою інформацією, на перехресті вулиць водій автомобіля Volkswagen Polo, 40-річний житель райцентру, при здійсненні маневру повороту не надав перевагу в русі автомобілю Daewoo Espero під керуванням 30-річного місцевого жителя, який рухався у зустрічному напрямку. Унаслідок зіткнення транспортних засобів на місці події загинули двоє пасажирів автомобіля Volkswagen, віком 47 та 25 років. Ще двоє пасажирів Volkswagen, віком 39 та 36 років, а також водій Daewoo із травмами різного ступеню тяжкості були госпіталізовані до міської лікарні», – йдеться у повідомленні.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування причин та обставин ДТП.

Водій автомобіля Volkswagen затриманий у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу.

Відповідно до законодавства чоловікові може загрожувати позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

На сайті управління ДСНС в Житомирській області уточнюють, що двох постраждалих госпіталізували до реанімаційного відділення Коростенської центральної міської лікарні, а ще одного – до травматологічного.

«З’ясувалось, що зіткнулися два легкових автомобіля Daewoo Espero та Volkswagen Polo. В останньому перебувало 5 осіб. Двоє з них уже не подавали ознак життя. Водій же та пасажирка, яка сиділа зліва, перебували в свідомості та просили про допомогу. За допомогою гідравлічного інструменту бійці ДСНС розжали заклинені дверцята автомобіля та деблокували потерпілих із Фольксвагена. Одразу після цього таким же чином вивільнили і водія іншого легковика, який перебував у салоні один», – йдеться у повідомленні ДСНС.

Фото з сайту ГУПН в Житомирській обалсті

Фото з сайту управління ДСНС в Житомирській області

Як повідомляв Житомир.info, вранці 8 лютого на трасі Житомир – Могилів-Подільський у Житомирському районі сталося лобове зіткнення позашляховика Toyota Cruiser і автомобіля Volkswagen T5. Внаслідок ДТП травми отримали п’ятеро людей, чотирьох із яких госпіталізували.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі