Події

У Житомирському районі лоб у лоб зіштовхнулися Toyota і Volkswagen, у лікарні – четверо потерпілих

8 February 2017, 16:45

Близько 11:00 8 лютого на 14 км автодороги Житомир – Могилів-Подільський у Житомирському районі сталося лобове зіткнення позашляховика Toyota Cruiser і автомобіля Volkswagen T5.

Про це повідомляють на сайті головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«Попередньо встановлено, що водій автомобіля Toyota Cruiser, 30-річний житомирянин, рухаючись у напрямку міста Бердичева, не впорався з керуванням на слизькій дорозі та виїхав на зустрічну смугу руху. У результаті сталося лобове зіткнення позашляховика з автомобілем Volkswagen T5 під керуванням 40-річного жителя Житомирського району, що рухався убік обласного центру. Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали 55-річний пасажир Toyota, водій і троє пасажирів Volkswagen: жінка і чоловік, жителі Житомирського району, та киянин», – йдеться у повідомленні.

У коментарі Житомир.info керівник відділу комунікації головного управління Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко уточнила, що четверо потерпілих наразі знаходяться у лікарні.

«Усі п’ятеро потерпілих доставлялися до медичних закладів. Один із них не потребував госпіталізації, а четверо зараз знаходяться у лікарнях: троє – у травматалогії, один – у відідленні інтенсивної терапії. Ці четверо були в автомобілі Volkswagen. За попередньою інформацією, у водія Volkswagen політравма, у пасажирів – забій грудної клітини, перелом кістки ноги, закрита черепно-мозкова травма, забій, вивих плеча. У третього тілесні ушкодження ще встановлюватимуться, тобто він теж до травматології доставлявся», – уточнила Алла Ващенко.

Усі обставини ДТП з’ясовуються у рамках досудового розслідування за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Як повідомляв Житомир.info, водії скаржаться на стан прибирання автомобільної дороги Житомир-Чернівці, нарікаючи на відсутність снігоприбиральної техніки у напрямку Чуднова. При цьому у Службі автомобільних доріг Житомирської області пояснюють, що проїзд на трасі, яку чистять шість одиниць спецтехніки, забезпечений, але утруднений.

Фото з сайту управління ДСНС у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі