Події

Суд вирішуватиме долю трьох братиків з Житомирської області, які ледь не захололи в хаті без батьків

22 February 2017, 14:12

Долю трьох братиків з Житомирської області, яких майже на дві доби зачинили в нетопленій хаті без їжі батьки, вирішуватиме суд, а поки вони живуть у лікарні.

Про це повідомляють Надзвичайні новини.

«Дві доби - у голоді та холоді. Троє маленьких братиків з Житомирщини ледве вижили! Батьки зачинили їх у комірчині, а самі - подалися святкувати День закоханих. І зникли. Малих підгодовувала сусідка, а коли зрозуміла - до справжньої біди вже зовсім недалеко, - викликала поліцію. Ті приїхали і отетеріли. В будинку - жодної дитячої іграшки», - пишуть Надзвичайні новини.

«Ось це маленьке віконце у комірчині стало справжнім вікном життя для трьох братиків із села Білка на Житомирщині. У холодній хаті без води та їжі їх зачинили батьки, а самі пішли святкувати День закоханих. Надвечір діти почали кликати на допомогу. Діти усю ніч провели самі. Але і на ранок батьки не з'явилися. Коли найменший, Денис, замерз так, що почав втрачати свідомість, сусідка звернулася до сільського голови. На виклик приїхали швидка та поліція. Те, що вони побачили у хаті, - шокувало! Піч непалена, скрізь - бруд та розкидані речі. Замість дитячих іграшок - порожні пляшки з-під алкоголю. Коли дітей привезли до лікарні, вони були знесилені, зі значним переохолодженням. У двох - сильна застуда. Медики кажуть, їм ще пощастило. Кілька годин - і наслідки були би значно серйозніші», - йдеться в сюжеті.

Як повідомляв Житомир.info, подія трапилася в Пулинському (до перейменування – Червоноармійському) районі, братикам вісім, шість і два 2 роки.

Відео - Надзвичайні новини

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі