Влада

Голова Житомирської ОДА пригрозив регіональним управлінням держструктур: Пущу одного в розхід – інші будуть знати

22 February 2017, 15:33

Голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич пригрозив регіональним управлінням чотирьох держструктур: Держгеокадастру, Держпраці, Держекоінспекції та ДАБІ.

Свою позицію після засідання Ради з питань залучення інвестицій Гундич виклав у фейсбук.

«Я не прихильник "телефонного права", коли потрібно дзвонити до територіальних органів і просити їх виконувати свою роботу. Свої функції ви, шановні управління Держгеокадастру, Держпраці, Держекоінспекції та Державної архітектурно-будівельної інспекції, маєте виконувати як годинники, а не ставити палки в колеса бізнесу і громадянам. Якщо ви озвучуєте прейскурант перед тим, як щось зробити, то вибачте, це не той підхід. Якщо ви думаєте, що мені не підпорядковуєтеся, а тому можна робити що завгодно – такого не буде! Шановні, лафа закінчилася! Я кажу вам це чітко і відповідально. Це стосується поки що чотирьох територіальних органів, на які більше всього надходить скарг. Сподіваюся, ті, хто треба, мене почули. Інакше пущу одного в розхід – інші будуть знати», - написав голова ОДА та закликав викладати скарги на роботу цих органів «у повідомлення».

Як повідомляв Житомир.info, 22 лютого відбулося чергове засідання Ради з питань залучення інвестицій при облдержадміністрації, під час якого іноземні інвестори розповідали про проблеми ведення бізнесу в Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі