Події

На трасі в Житомирській області патрулі затримали MAN, завантажений «нелегальним» дубом

24 February 2017, 14:12

Патрульні третьої роти батальйону управління патрульної поліції Житомира виявили приблизно 26 кубометри контрабандного дубу, який перевозили з Західної України до Києва. 

Про це 24 лютого повідомила прес-служба управління поліції м. Житомира.

«Патрульні вже вкотре зупиняють вантажівки, що перевозять нелегальну деревину без відповідного маркування, товарно-транспортних накладних та відсутністю специфікації на вантаж. 24 лютого на стаціонарному посту «Звягель» (255 км автодороги Київ-Чоп) в Житомирській області патрульні зупинили вантажівку MAN з причепом за порушення правил дорожнього руху. При перевірці документів на вантаж інспектори встановили, що перевізник транспортує лісоматеріал, а саме пиловик дуба об’ємом 26,350 м куб кошторисною вартістю  5 500 грн за 1 кубометр деревини. Під час візуального огляду тентованого причепу патрульні виявили чіповані колоди в кількості 19 одиниць, діаметром більш ніж 50 сантиметрів, довжиною приблизно 4 метри кожна. Перевіривши приналежність номерів маркування, патрульні встановили, що зазначені дані відповідають лісоматеріалу породи сосна. Жодної документації щодо походження деревини водій не мав», - інформує патрульна поліція.

У прес-службі додали, що загальна вартість нелегальної деревини може складати більше 173 тис. грн.

Транспортний засіб разом з вантажем було супроводжено до Новоград-Волинського райвідділу поліції.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно екологи спільно з правоохоронцями затримали автомобіль з дубом в селі Станишівка під Житомиром, а в Коростенському районі невідомі, втікаючи, кинули в лісі незаконно зрізані дубові колоди.

Фото патрульної поліції Житомира

 

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі