Влада

Житомирська ОДА попередила власників трьох приміських маршрутів про розірвання договорів

24 February 2017, 15:16

За дорученням голови Житомирської ОДА Ігоря Гундича в області вже місяць проводяться перевірки автоперевізників, які здійснюють пасажирські перевезення в області.

Про це 24 лютого повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

«Протягом січня-лютого працівники управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації спільно із управлінням Укртрансбезпеки у Житомирській області перевірили більше 60 внутрішньобласних маршрутів загального користування та близько 220 автобусів, що використовуються на маршрутах. За інформацією управління, технічні недоліки було виявлено на 11 маршрутах, після чого автоперевізників попередили про їх негайне усунення», - йдеться у повідомленні.

За результатами повторних перевірок на маршрутах № 121 «Станишівка – Глибочиця» та «Житомир – Грушки ч/з Хорошів» виявлені порушення та недоліки були усунуті повністю.

На маршрутах № 102 «Житомир – Довжик», № 106 «Барашівка – Глибочиця» та № 123 «Житомир – Давидівський масив» недоліки усунуті не в повній мірі. Тому автоперевізників, які обслуговують ці маршрути, офіційно попереджено про те, що у разі не виправлення недоліків у десятиденний термін, договір з підприємством буде розірвано.

«Неналежний санітарно-технічний стан автобусів, відсутність візуальної інформації, недотримання затверджених графіків руху – основні порушення в роботі автоперевізників. Перевірки перевізників триватимуть і надалі. У разі виявлення порушень та їх неусунення договори з підприємствами буде розірвано», - інформує ОДА.

Як повідомляв Житомир.info, 26 січня під час наради голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич дав перевізникам три місяці на те, щоб встановити GPS-навігатори на автобуси, які обслуговують приміські маршрути, не заїжджаючи на автостанції та попередив про розірвання договорів з перевізниками, якщо ті не усунуть недоліки у салонах маршруток.

Як за дорученням Ігоря Гундича перевіряють маршрутки – дивіться у сюжеті

 

Фото з сайту ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі