Влада

Ще один довозився: житомирський губернатор доручив розірвати договір з перевізником, у якого вийшов на маршрут п’яний водій

25 February 2017, 10:55

З перевізником 177 маршруту «Житомир-Висока Піч» розірвуть договір через інцидент з п’яним водієм.

Про це на своїй сторінці у Facebook увечері 24 лютого написав голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич.

«Ще один довозився. Зі ще одним перевізником розриваємо договір. Шановні перевізники! П'яних водіїв садіть до себе в авто і бажано на пасажирське місце, а не за кермо громадського транспорту. Дав доручення негайно розірвати договір із перевізником, у якого на маршрут вийшов нетверезий водій. Вже сьогодні всіх попереджено», - написав губернатор.

Він також зазначив, що до середи, 1 березня, чекає пропозицій від перевізників, які бажають якісно обслуговувати 177 маршрут.

 

 Прес-служба ОДА додає, що всі пропозиції щодо тимчасового обслуговування маршруту № 177 «Житомир-Висока Піч» приймаються до 01 березня 2017 року за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 3/4, управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму. Довідки за тел.: (0412) 47-46-29.

Нагадаємо, днями Житомирська ОДА попередила власників трьох приміських маршрутів про розірвання договорів через неналежний санітарно-технічний стан автобусів, відсутність візуальної інформації та недотримання затверджених графіків руху. Про розірвання договорів з перевізниками "на раз-два" Гундич попереджав іще в січні 2017-го. 27 січня розірвали угоду з перевізником маршруту «Житомир-Сонячне», на якому загинув пасажир.

Як повідомляв Житомир.info, 24 лютого під Житомиром поліція зупинила приміську маршрутку, водій якої мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі