Події

У райцентрі Житомирської області рятувальники дістали з ополонки собаку

3 March 2017, 09:21

У місті Андрушівка Житомирської області рятувальники витягли з крижаної ополонки замерзаючу собаку.

Про це написав сайт управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Житомирській області.

«2 березня близько 14:00 до Служби порятунку «101» від мешканців м. Андрушівка надійшло повідомлення про те, що на річці Гуйва собака потрапила в ополонку і не може самостійно з неї вибратися. Скрізь виднілися проталини у кризі, і дістатися до тварини свідки події не ризикнули. Намагалися рятувати її, кидаючи гілля, однак марно – знесилена від холоду собака ледве борсалася та скавчала», - повідомили рятувальники.

По прибуттю на місце події бійці ДСНС з’ясували, що тварина знаходиться на відстані 10 м. від берега. Рятувальники поклали на кригу драбину, по якій один із них повзком дістався ополонки. Ще двоє колег підстраховували його з берега. Він вихопив перелякану собаку з крижаної води і таким же чином повернувся з нею на берег. З’ясувалося, що порятована змерзла так, що не може навіть поворухнути кінцівками. Тож тварину відвезли до пожежної частини, аби зігріти та нагодувати. Зараз її долею переймаються небайдужі свідки події.

Як повідомляв Житомир.info, в серпні 2016 року житомирські рятувальники витягнули з каналізаційного колодязя російського тер’єра.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі