Події

У Житомирі тер’єр впав у каналізаційний колодязь, ветлікарі кажуть – тварина там знаходилася не один день

4 August 2016, 14:40

У Житомирі рятувальники витягнули з каналізаційного колодязя російського тер’єра.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«3 серпня о 17:59 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників у вилученні собаки, яка впала у каналізаційний колодязь по вул. Льонковій у Житомирі. За вказаною адресою виїхали бійці аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Вже на місці з'ясувалося, що собака породи «російський чорний тер'єр» знаходиться на глибині близько 1,5-2м. Тварина була вся в ранах і майже не піднімала голови. Для допомоги рятувальники залучили фахівця-кінолога. Спочатку бійці ДСНС з мотузки зав'язали нашийник і накинули його на тварину. Аби пес не злякався та не вкусив рятувальників, на голову йому накинули ковдру. Далі надзвичайники спустились у люк і за допомогою мотузки та пожежних поясів обв'язали тварину та підняли її на поверхню. Небайдужі громадяни відвезли травмовану собаку до місцевої ветеринарної клініки», – йдеться у повідомленні.

У місцевій ветеринарній клініці Житомир.info розповіли, в якому стані  до них привезли тварину.

«На вчорашній день собаку привезли в дуже тяжкому стані: це були політравми, це була гіпертермія, це були масивні інфіковані рани по всьому тілі. Він, скоріше за все, знаходився там не один день. На вчорашній день була викликана бригада, адже одному лікарю було надто важко. На сьогоднішній день собака почала підніматися, вона попила воду, і з’їла жменьку запропонованого корму. Зараз закінчилися процедури, крапельниці їй робити. На крапельниці вона лежала протягом 4 годин. Оброблені рани. Приходили небайдужі люди, які пропонували свою допомогу. Собака зареєстрована на волонтера, і вони (волонтери) далі шукатимуть господаря для собаки. Поки що тварині потрібна медична допомога. Собачці близько 10 років», – начмед ветклініки «Багіра» Наталія Станішевська.

Варто зазначити, що цуценята російського тер’єра на сайті оголошень коштують від 4 тисяч гривень.

Як повідомляв Житомир.info, 28 березня у селі Житомирської області кавказька вівчарка насмерть загризла півторарічну дівчинку.

Фото прес-служби ДСНС у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі