Події

На проспекті Незалежності у Житомирі співробітник військкомату влаштував стрілянину, є поранений

3 March 2017, 22:36

Увечері 3 березня у Житомирі на проспекті Незалежності, 39 конфлікт між трьома людьми переріс у бійку зі стріляниною, внаслідок якої було поранено одного з учасників сутички.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«Один із мешканців приїхав на автомобілі до свого під’їзду. Одному з перехожих не сподобалося, як він припаркувався, заїхав на тротуар. В результаті виник конфлікт. Чоловіки почали битися. І водій дістав пістолет і вистрілив у того чоловіка, з яким поконфліктував. Його забрала «швидка» з двома пораненнями. Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група», – розповів свідок події Дмитро.

Інформацію про інцидент підтвердили в управлінні патрульної поліції міста Житомира.

«Близько 20:30 отримали виклик, що по проспекту Незалежності, 39 дівчині нанесли тілесні ушкодження. На місце події два екіпажі патрульної прибули разом із нацгвардійцями. Там виявили чоловіка, якого відразу ж обмежили в русі та затримали. По факту – обгородили територію, патрульні забезпечили охорону місця події. За попередніми даними, водій 1989 року народження, житомирянин, який проживає в будинку за вказаною адресою, паркував у дворі свій автомобіль Geely. Неподалік стояли дві особи – чоловік і жінка, яким не сподобалася його манера паркування. Між ними виникла суперечка з цього приводу. Водій, попередньо, дістав предмет схожий на зброю, тобто пістолет для відстрілу гумових куль, і здійснив постріли в чоловіка. Крім того, наніс удар в обличчя жінці. Обох потерпілих госпіталізували. Як з’ясувалося, водій автівки виявився співробітником військкомату. Дозвіл на носіння та зберігання зброї особа мала», – прокоментували в прес-службі патрульної поліції міста Житомира.

Фото читачів

Як повідомляв Житомир.info, увечері 2 грудня у дворі будинку по вулиці Покровській сталася стрілянина, внаслідок якої один із учасників конфлікту отримав важке поранення голови.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі