Події

Подробиці стрілянини на Крошні у Житомирі: потерпілий вийшов з коми, але одна з куль досі у нього в голові

6 December 2016, 11:03

Стрілянина у дворі будинку по вулиці Покровській сталася 2 грудня близько 5 вечора. Мешканці спершу вирішили, що то вибухи петард.

«Я чула розмови, компанія п’яна гуляє, петарди, салюти. Я ще роздратувалася. Думаю, з глузду можна з’їхати: день Божий, до нового року ще місяць» - розповідає мешканка будинку Ніна Горецька

«Я якраз йшла з базару, чую щось «бах-бах» але тут машини стояли, потім бачу діти почали бігти, кажуть застрелили отам зразу за машиною», - згадує мешканка будинку Ніна Горецька.

Стрілок побіг у під’їзд, закривавлений чоловік лишився лежати на дорозі. Поліція, яка приїхала на місце події, оточила будинок. Пораненого чоловіка без свідомості доправили у реанімацію. Йому 34-ри роки. Зараз він уже притомний, але що сталося пригадати не може.

Медики кажуть у потерпілого важке поранення голови. Одна з куль досі знаходиться у голові, витягати її небезпечно для життя.

«Куля залишилася, вона знаходиться в таких відділах головного мозку, витяг з яких небезпечно для життя пацієнта», - розповів в. о. завідувача відділення нейрохірургії Житомирської обласної лікарні Олександр Гнелиця.

Поліція з’ясувала, що стріляли у потерпілого двічі з незареєстрованого травматичного пістолета. Нині з’ясовують, що стало причиною конфлікту.

«На даний час усі обставини перевіряються. Відомо, що вони між собою родичі і конфлікт між ними був і раніше», - каже керівник відділу комунікацій ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.

Мешканці будинку припускають, чоловіки посварилися через жінку, яка живе по-сусідству.

«Кажуть що через ревнощі, що приревнував, але вона і не вибігла сюди, його «швидка» забрала, а вона ще не відчиняла двері», - говорить сусідка.

Стрілка затримали, поліція відкрила кримінальне провадження за статтею замах на вбивство.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі