Політика

Голова Черняхівської РДА зустрівся з матерями та дружинами загиблих учасників АТО

7 March 2017, 17:30

Сьогодні, 7 березня, з ініціативи голови Черняхівської районної державної адміністрації Павла Ігнатенка відбулася зустріч з матерями та дружинами загиблих воїнів АТО.

Матері розповіли про свої проблеми. У виступах вони піднімали питання щодо надання земельних ділянок, пільгового проїзду в транспорті, медичного обслуговування та інше. Під час зустрічі очільник району привітав жінок з Міжнародним днем прав жінок і миру та вручив їм подарунки.

«Ми повинні завжди пам’ятати героїзм чоловіків, які відстоюючи цілісність та незалежність України, віддали своє життя, особисто шанувати матерів, чиї сини стали на захист держави, повинні їх підтримувати і допомагати»,  – наголосив голова райдержадміністрації Павло Ігнатенко.

Також у Черняхівському районі пройшли заходи до Міжнародного дня прав жінок і миру

«З нагоди Міжнародного дня прав жінок і миру та за підтримки голови Черняхівської районної державної адміністрації Павла Ігнатенка 7 березня у приміщенні районного будинку культури відбувся святковий концерт за участю колективу «Древляни». Голова райдержадміністрації Павло Ігнатенко привітав жінок зі святом та побажав сімейного тепла, міцного здоров’я, домашнього затишку, успіхів у роботі, добра та миру», - йдеться у повідомленні.

Прес-служба Черняхівської РДА

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі