Влада

Житомирська облрада шукає директорів двох обласних бібліотек - для дітей та для юнацтва

9 March 2017, 10:36

У Житомирі оголошено конкурс на заміщення посад директорів обласної бібліотеки для дітей Житомирської обласної ради та комунального закладу «Обласна бібліотека для юнацтва» облради.

Інформацію про це 7 березня опублікували на сайті управління культури Житомирської ОДА.

«Житомирська обласна рада оголошує конкурс на заміщення посад директорів: 

  • обласної бібліотеки для дітей Житомирської обласної ради;
  • комунального закладу «Обласна бібліотека для юнацтва» Житомирської обласної ради.

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які мають вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіють державною мовою та здатні за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки», - інформує сайт.

Строки проведення конкурсу - не пізніше 2-х місяців з дня оголошення конкурсу. Особи, які бажають брати участь у конкурсі, упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу подають у Житомирську обласну раду такі документи:

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”;

- автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

- копію документа, що посвідчує особу;

- копії документів про вищу освіту;

- два рекомендаційних листи довільної форми;

- мотиваційний лист довільної форми.

Зазначені документи надсилаються на поштову (10014, м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 1) та електронну (post@zt.gov.ua) адреси Житомирської обласної ради у встановлений вище строк.

Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості. Конкурсний добір проводиться публічно. 

«На засідання конкурсної комісії для публічної презентації кандидатам необхідно підготувати проекти програм розвитку обласної бібліотеки для дітей Житомирської обласної ради та комунального закладу «Обласна бібліотека для юнацтва» Житомирської обласної ради на один і п’ять років», - зазначають в управлінні культури. 

За довідками просять звертатися за телефонами: 47-51-23; 47-51-24.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавній конкурс на начальника управління екології та природних ресурсів Житомирської облдержадміністрації виграла жінка – Оксана Ревенко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі