Влада

Конкурс на начальника управління екології Житомирської ОДА виграла жінка

7 March 2017, 16:40

Конкурс на начальника управління екології та природних ресурсів Житомирської облдержадміністрації виграла жінка – Оксана Ревенко.

Про це Житомир.info 7 березня розповіли у відділі кадрової роботи Житомирської ОДА.

«Конкурс виграла Ревенко Оксана Михайлівна», - сказали у відділі кадрів.

За часів мера Віри Шелудченко Оксана Ревенко працювала начальником управління регулювання земельних відносин Житомирської міської ради. На місцевих виборах 2015 року Ревенко балотувалася до Житомирської обласної ради від партії «Об’єднання «Самопоміч».

«Народилася 10.12.1969 р., освіта вища, безпартійна, фізична особа-підприємець, місце проживання: м. Житомир», - зазначається на сайті Центрвиборчкому.

У декларації Оксани Ревенко зазначається, що вона має квартиру загальною площею 33. 5 кв.м. Джерело доходу: ФОП Ревенко О.М. Дохід від зайняття незалежною професійною діяльністю: 741 тис. 077 грн.

Нагадаємо, на вакантне місце звільненого через хабар начальника управління екології Житомирської ОДА подали документи 5 осіб. В середині лютого 2017 року Житомирська облдержадміністрація оголосила конкурс на зайняття вакантної посади начальника управління екології та природних ресурсів Житомирської обласної державної адміністрації. 

Як повідомляв Житомир.info, 27 січня голова Житомирської ОДА підписав розпорядження про звільнення начальника управління екології та природних ресурсів Вадима Войцешука, якого 25 січня викрили на хабарі 2,5 тис. дол. США.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі