Економіка

ТОП-5 найбільших закупівель комунальних підприємств Житомирської міськради з початку року, проведених через ProZorro

9 March 2017, 17:13

Найбільші з початку 2017 року закупівлі комунальних підприємств Житомирської міськради, проведені через систему електронних закупівель ProZorro - це електроенергія, газ і тепло.

Про це 9 березня Житомир.info повідомили у прес-службі Державного підприємства «Прозорро».

У ТОП-5 за підсумками 2 місяців 2017 року потрапили КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління»,  КП «Житомиртеплокомуненерго», КУ «Центральна міська лікарня №2», КУ «Центральна дитяча міська лікарня м. Житомир» та КУ «Центральна міська лікарня №1» Житомирської міськради із закупівлями на суму від 4 до 40 млн грн.

Так, на 1 місці за вартістю закупівлі стоїть КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління», яке уклало з ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» договір на придбання електричної енергії на 40 млн грн.

На 2 місці - КП «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міськради із закупівлею у ТОВ «Енергія України» (м. Київ) природного газу на 29,5 млн грн.

На третій та четвертій сходинках – закупівлі у комунального підприємства «Житомиртеплокомуненерго» пари та гарячої води (послуг теплопостачання – ред.) комунальними установами «Центральна міська лікарня №2» (5,5 млн грн) та «Центральна дитяча міська лікарня м. Житомир» (4,2 млн грн).

Нарешті, КУ «Центральна міська лікарня №1» міськради заплатить товариству «Альтенерго», зареєстрованому в Житомирі, 4 мільйони і майже 138 тисяч гривень за послуги з постачання теплової енергії.

Скрін з документу, наданого ДП "Прозорро"

Нагадаємо, у 2016 році в Житомирській області найбільше учасників реєструвалося на закупівлі вуличних ліхтарів, LED-ламп і метизів.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно в ProZorro назвали установи Житомирської області, які зекономили на закупівлях до 80% своїх бюджетів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі