Економіка

У 2016 в Житомирській області найбільше учасників реєструвалося на закупівлі вуличних ліхтарів, LED-ламп і метизів, - Prozorro

10 February 2017, 16:29

У 2016 році в Житомирській області лідером за кількістю поданих пропозицій за системою Prozorro стала закупівля світильників (читай – вуличних ліхтарів) житомирським «Міськсвітлом».

Про це 10 лютого Житомир.info повідомила прес-служба Державного підприємства «Прозорро».

«Найбільш активним тендером в Житомирській області у 2016 році виявилась закупівля світильників від «Міськсвітла» Житомирської міської ради. На неї подало свої пропозиції 19 унікальних учасників. На другому та третьому  місці за кількістю учасників опинилась закупівля LED-ламп для Центральної міської дитячої лікарні в Житомирі та метизів для Житомирського трамвайно-тролейбусного управління (на них було подано по 16 унікальних заявок)», - інформує прес-служба. 

Щоб виграти можливість постачати пральний порошок для Бердичівського геріатричного пансіонату і медичні бланки для Житомирської обласної клінічної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського, змагалось по 15 різних учасників, - повідомляють у Prozorro. Вдруге Бердичівський геріатричний пансіонат зі своєю закупівлею мийних засобів потрапив до списку лідерів з 14 учасниками.

З 12 унікальними пропозиціями також увійшли тендери Житомирського обласного центру зайнятості, Новоград-Волинського міського центру зайнятості, житомирської дитячої лікарні та військової частини А3358.

У системі публічних електронних закупівель Prozorro вже працюють 77 тисяч постачальників, - резюмують в прес-службі ДП. В середньому на торгах по Україні беруть участь 2,45 учасники, для Житомира цей показник дорівнює 2,36.

Нагадаємо, за рік в Житомирській області найбільшу суму коштів було зекономлено завдяки Іршанському гірничо-збагачувальному комбінату (14,3 млн грн). На другому місці розташувалось Житомиробленерго (11 млн грн), а Північне регіональне управління Державної прикордонної служби увійшло до трійки лідерів з економією в 4 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області є установи, які зекономили на закупівлях до 80% своїх бюджетів.

Таблиця прес-служби ДП «Прозорро»

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі