Влада

Житомирська ОДА розриває договір ще з одним перевізником

10 March 2017, 19:50

Із перевізником ФОП Савчук Я.Т., що працює на маршруті № 123 «Житомир – Давидівський масив», 23 березня буде розірвано договір.

Про це повідомляє управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації, пише сайт Житомирської ОДА.

«Під час перевірки маршруту №123 «Житомир – Давидівський масив» було виявлено порушення: неналежний санітарно-технічний стан транспортних засобів та самовільне зменшення кількості рейсів, що свідчить про недотримання затверджених графіків руху. Автоперевізник ФОП Савчук Я.Т., який обслуговує маршрут №123, був офіційно попереджений про те, що він має 10 днів для усунення недоліків. Проте під час повторної перевірки маршруту виявлено, що порушення не були усунуті перевізником. Тому 23 березня Житомирська ОДА розірве договір на перевезення пасажирів із перевізником маршруту №123 «Житомир – Давидівський масив». До цього часу управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму ОДА знайде іншого виконавця послуг. Всі пропозиції щодо тимчасового обслуговування маршруту № 123 приймаються до 21 березня 2017 року за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 3/4. Довідки за тел.: (0412) 47-46-29», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, за дорученням голови облдержадміністрації Ігоря Гундича тривають перевірки автоперевізників, які здійснюють пасажирські перевезення в області. Зокрема робоча група маршрут № 125 «Житомир – Піщанка»: грубих порушень не виявили, але попоредили: сидіння потрібно привести у належний вигляд.

Як повідомляв Житомир.info, з 3 березня приміський маршрут №177 «Житомир – Висока Піч» тимчасово обслуговуватиме ПП «Шеріфф».

Також 24 лютого під Житомиром поліція зупинила приміську маршрутку, водій якої мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Пізно ввечері 24 лютого голова Житомирської ОДА Ігор Гундич, через інцидент з п’яним водієм №177 маршруту, обіцяв розірвати договір з перевізником. 27 лютого начальник управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму Роман Крисюк у коментарі повідомив, що з перевізником маршруту №177 Житомирська ОДА вже розірвала договір і шукає нового.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі