Влада

На маршруті №177 із 3 березня тимчасово працюватиме новий перевізник, – голова Житомирської ОДА

2 March 2017, 18:50

Із 3 березня приміський маршрут №177 «Житомир – Висока Піч» тимчасово обслуговуватиме новий перевізник, яким обрали ПП «Шеріфф».

Про це 2 березня на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич.

«Із п’ятниці, 3 березня, маршрут №177 обслуговуватиме новий перевізник. Як обирали? Дуже просто: хто запропонував найновіший транспорт – той і перевізник. ПП «Шеріфф» запропонувало автобуси 2008 і 2013 років випуску і тепер тимчасово обслуговуватиме маршрут. Невдовзі оголосимо конкурс. Сподіваюся на такий же інтерес з боку перевізників і щодо участі в конкурсі», – написав губернатор.

Нагадаємо, 24 лютого під Житомиром поліція зупинила приміську маршрутку, водій якої мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Пізно ввечері 24 лютого голова Житомирської ОДА Ігор Гундич, через інцидент з п’яним водієм №177 маршруту, обіцяв розірвати договір з перевізником. 27 лютого начальник управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму Роман Крисюк у коментарі повідомив, що з перевізником маршруту №177 Житомирська ОДА вже розірвала договір і шукає нового.

Як повідомляв Житомир.info, на початку лютого в Житомирській ОДА визначили тимчасового перевізника, котрий протягом наступних трьох місяців обслуговуватиме приміський маршрут №110 «Житомир – Сонячне – Соколовський масив», на якому 23 січня загинув пасажир.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі