Культура

У мерії нагородили переможців конкурсу листівок «Житомир: місця щасливих людей»

14 March 2017, 11:10

У приміщенні прес-центру Житомирської міської ради 13 березня відбулося підведення підсумків конкурсу листівок «Житомир: місця щасливих людей», що відбувся у рамках проекту на грант міського голови для обдарованої молоді.

Про це повідомляють на сайті Житомирської міської ради.

«Загалом на конкурс було подано 27 робіт, з них конкурсною комісією було відібрано 10, з яких було сформовано та надруковано набори подарункових листівок. Участь у конкурсі взяли діти та молодь від 6 до 35 років», – розповіла координатора проекту Белла Антонян-Шевчук.

Загалом було відзначено цінними подарунками та заохочувальними призами 19 учасників конкурсу листівок.

Організатори конкурсу ставили перед собою такі завдання: залучення молоді до візуалізації місць, які є найбільш привабливими та емоційно-комфортними для відвідування, перебування та/або проживання в місті Житомирі; формування почуття поваги та любові до рідного міста, бажання зробити його кращим; популяризація туристичної привабливості міста.

«Ми відносно нещодавно переїхали жити у місто Житомир. І я була просто захоплена красою парку, та й взагалі значною кількістю цікавих та гарних краєвидів, історичних місць, тому й вирішила взяти участь у конкурсі. Мені в Житомирі дуже подобається», – зазначила учасниця конкурсу Ельвіра.

Начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук наголосила:

«Грант міського голови дає можливість молодим людям міста Житомира щорічно реалізовувати свої креативні ідеї на користь громади міста. За деталями участі у конкурсі проектів на грант міського голови можна звертатися безпосередньо до управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради».

Ініціатива щодо проведення конкурсу листівок реалізовувалася ЖОМГО «Паритет» у співпраці із управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту.

Як повідомляв Житомир.info,у серпні 2016 року експертна рада з висування претендентів на отримання грантів міського голови Житомира для обдарованої молоді визначилася з претендентами, які отримають кошти на реалізацію своїх проектів.

Фото з сайту Житомирської міської ради

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі