Влада

Житомирський виконком збереться на позачергове засідання, щоб обговорити питання підвищення вартості проїзду

15 March 2017, 10:43

У п'ятницю, 17 березня, Житомирський виконком збереться на позачергове засідання, аби обговорити питання підвищення вартості проїзду.

Про це домовилися перевізники, мер Житомира Сергій Сухомлин і члени виконкому під час засідання 15 березня.

«У нас є усна заява, звернення до членів виконавчого комітету та до міського голови, щоби сьогодні включити в порядок денний питання про підняття тарифів у місті Житомирі, так як вчора було офіційне обговорення і в засобах масової інформації згідно з усіма пунктами воно все пройшло. Через те у нас зараз кричуще питання, так як завтра-післязавтра ми вже не зможемо обслуговувати, тому що є форс-мажорні обставини», – сказав директор ПП «Шеріфф» Олександр Янчук.

Зі свого боку Житомирський міський голова запропонував зібратися з цього питання на позачерговий виконком, де й обговорити рішення та вимоги, що були сформовані під час громадських обговорень 14 березня.

«Це питання дійсно треба розглянути, але не хочу, щоб воно так вийшло «з рукава». Давайте у п’ятницю (17 березня, – ред.) з цього питання проведемо позачерговий виконком: розглянемо всі питання, зокрема ті, що були на слуханнях, для того, що передивитися всі таблиці-розрахунки, всі зауваження, які були в нашого управління транспорту: щоб люди знали, що вимагається від перевізників, а що – від міської ради», – зазначив мер Житомира.

Як повідомляв Житомир.info, у вівторок 14 березня житомирським перевізникам поставили чотири умови, за яких влада підтримає подорожчання проїзду до 5 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі