Події

У Житомирській області п’яний поліцейський на ВАЗ врізався у вантажівку, яка стояла на дорозі

16 March 2017, 11:08

12 березня у селищі Ємільчино Житомирської області п’яний поліцейський виїхав на зустрічну смугу руху та врізався у вантажівку.

Про це Житомир.info розповів читач Віктор.

«В ніч з 12 на 13 березня в самому центрі Ємільчино п’яний працівник поліції місцевого відділку на автомобілі ВАЗ-2107 виїхав на зустрічну смугу і врізався в фуру, і хоче зробити винуватим водія фури. Вміст алкоголю в його показав 1.77 проміле», - повідомив читач Віктор.

У прес-службі ГУНП у Житомирській області інформацію про дорожньо-транспортну пригоду підтвердили.

«12 березня близько 22:00 на дорозі Майдан Копищанський-Котлярка сталася дорожньо-транспортна пригода за участю інспектора Ємільчинського відділу поліції, який керуючи власним автомобілем ВАЗ-2107 виїхав на зустрічну смугу руху, де здійснив зіткнення з вантажівкою «Мерседес», яка стояла на проїзній частині. Внаслідок ДТП ніхто не постраждав. Під час медичного освідування було встановлено, що у водія ВАЗ було алкогольне сп’яніння. За вказаним фактом було проведене службове розслідування, матеріали якого передані до прокуратури. Позиція керівництва – однозначно звільнення», - розповіла керівник прес-служби ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, 1 січня 2017 року біля села Степанівка Ємільчинського району Житомирської області автомобіль поліції зіштовхнувся з легковиком на зустрічній смузі, молоду пару з травмами забрали до лікарні. Експертиза показала в крові поліцейського-водія спочатку 2,5, а затим 2,35 проміле алкоголю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі