Події

1 січня п’яний поліцейський влаштував ДТП з потерпілими у Житомирській області

2 January 2017, 13:02

1 січня 2017 року біля села Степанівка Ємільчинського району Житомирської області автомобіль поліції зіштовхнувся з легковиком на зустрічній смузі, молоду пару з травмами забрали до лікарні.

Про це Житомир.info розповіли читачі.

«У Ємільчинському районі в сeлі Стeпанівка чи біля сeла сталася страшна аварія. Працівники коростeнської поліції на службовому авто, будучи напідпитку, виїхали на зустрічну смугу і збили молоду пару. Хлопцю 24 роки, дівчині 23. Їх з тяжкими травмами повeзли в лікарню», - повідомила читачка Ірина.

Дядько потерпілого, Віктор, розповів Житомир.info, що його племінник разом з молодою дружиною їхав в автомобілі ВАЗ 2109 до родичів, а авто поліції Нива Chevrolet рухалося з гори їм назустріч.

«Аварія трапилася в неділю, 1 січня, близько 17.30. Ігор їхав на «дев’ятці» з дружиною під гору, з гори їхали коростенські поліцейські на автомобілі Нива Chevrolet з мигалками. Вони в сусідньому селі охороняли бурштин, вирішили з’їздити на чарку до родичів. У нашому селі живе дядько одного з них. Вони вже випили і вирішили проїхатися далі. По селу їхали з мигалками, на великій швидкості, є свідки. Так само «з вітерцем» їхали з цієї гори по зустрічній смузі і майже влобову зіштовхнулися з автомобілем племінника. Скоріше це було зіткнення по дотичній. «Дев’ятку» моїх родичів відкинуло, а Нива перекинулася, бо у неї відірвалося переднє колесо», - розповів дядько потерпілого. Після страшної звістки разом з іншими родичами він приїхав на місце ДТП і зробив багато знімків. 

Зі слів Віктора, експертиза показала в крові поліцейського-водія спочатку 2,5, а затим 2,35 проміле алкоголю, спиртного в крові його племінника виявлено не було. Також при собі у поліцейських була табельна зброя, - стверджує чоловік.

На даний час і водій ВАЗу, і його дружина перебувають у Ємільчинській лікарні зі струсом мозку, саднами та забоями, зокрема, потерпілій зашивали підборіддя. Кажуть, працівники поліції отримали легші травми.

На сайті ГУ Нацполіції в Житомирській області 2 січня з’явилася інформація, що за фактом ДТП за участі поліцейського розпочато службове розслідування

«Дорожньо-транспортна пригода за участі службового автомобіля поліції та ВАЗ 2109 сталася 1 січня у Ємільчинському районі. Попередньо встановлено, що близько 17 години 1 січня на автодорозі Майдан Копищанський-Котлярка у Ємільчинському районі при зустрічному роз’їзді відбулося зіткнення службового автомобіля поліції Niva Chevrolet під керуванням 23-річного працівника одного з територіальних підрозділів ГУНП Житомирщини, та автомобіля ВАЗ 2109 під керуванням 24-річного місцевого жителя. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій ВАЗівки та його пасажирка отримали тілесні ушкодження», - написала поліція.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Головним управлінням Нацполіції в Житомирській області розпочато службове розслідування, за висновком якого буде прийнято рішення стосовно керманича-поліцейського, - зазначає відділ комунікації.

Як повідомляв Житомир.info, 31 грудня 2015 року у селі Стара Котельня Андрушівського району Житомирської області п'яний дільничний на Таврії збив 15-річного хлопця. У лютому того ж року над поліцейським розпочався суд.

Фото надані читачем

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі