Місто

За день житомирські патрульні двічі рятували чоловіків, які перелізли через перила на підвісному мосту

17 March 2017, 12:10

Завдяки камерам відеоспостереженням в житомирському парку культури та відпочинку імені Гагаріна патрульні поліцейські врятували двох людей.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

«Вчора операторами міської системи відеоспостереження був зафіксований факт порушення громадського порядку. Чоловік, з явними ознаками сп’яніння, переліз через перила мосту наражаючи себе на небезпеку. Оператори повідомили патрульну поліцію, наряд якої оперативно прибув на місце події та припинив небезпечні дії громадянина. За 25 хвилин після цієї події молодий хлопець переліз через перила та почав ходити по конструкціях мосту. Оператор системи відеоспостереження знову викликав наряд поліції, який вчасно прибув на місце події та припинив правопорушення. Таким чином, завдяки можливостям міської системи відеоспостереження, пильності операторів та оперативним діям патрульної поліції в черговий раз вдалось зберегти життя мешканців нашого міста.

Як повідомляв Житомир.info, 16 березня близько 12:30 патрульні поліцейські Житомира «зняли» військового з підвісного мосту в парку Гагаріна.

Фото з сайту Житомирської міськради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі