Події

Житомирські патрульні «зняли» військового з підвісного мосту в парку Гагаріна

16 March 2017, 20:56

Патрульні врятували ще одне життя на підвісному мосту в парку ім. Гагаріна.

Про це повідомили в прес-службі управління патрульної поліції Житомира.

«16 березня, о 12:30 камери відеоспостереження «Безпечне місто», що фіксують події, привернули до себе увагу правоохоронців. На підвісному мосту в парку ім. Гагаріна по той бік поручнів стояв чоловік. Патрульні одразу ж відреагували, за лічені хвилини прибувши на місце події. Поліцейські першої роти батальйону патрульної поліції встановили контакт з особою і в подальшому з допомогою перехожих доправили чоловіка на безпечне місце», - розповіла прес-офіцер патрульної поліції Діна Корчевна.

На місце події прибули медичні працівники, але госпіталізації громадянин не потребував. Як стало відомо Житомир.info, чоловік виявився військовим, патрульні доправили його за місцем несення служби.

«Патрульна поліція звертається до житомирян з наполегливим проханням дотримуватися мір особистої безпеки під час руху по мосту, в жодному разі не перелазити через поручні, не вилазити на перила. Ваша безпека і життя – понад усе», - нагадують житомирські «копи».

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 10 березня патрульні врятували жінку, яка хотіла стрибнути з підвісного мосту в парку Гагаріна.

 

Фото патрульної поліції Житомира

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі