Політика

Серед ночі у Житомирі зупинили машину з піском, на місце події приїхали Пухтаєвич та Розенблат

18 March 2017, 11:33

18 березня близько першої години ночі на проспекті Незалежності у Житомирі люди у військовій формі зупинили вантажний автомобіль, який перевозив пісок.

На місце події приїхав колишній депутат Житомирської міської ради та екс-заступник голови Луганської військово-цивільної адміністрації Михайло Пухтаєвич та народний депутат від Житомира Борислав Розенблат.

Відео інциденту виклали на YouTube. Видно, що на місці події знаходиться кілька десятків людей, вантажівка, автомобіль Nissan Patrol, на якому їздить колишній боєць батальйону «Айдар» Богдан Фещенко, та ще два легкові автомобілі – Citroen та Toyota Prado. «Активісти» заявляли, що ведуть боротьбу з незаконним видобутком піску, тому й зупинили вантажівку та викликали поліцію і народного депутата.

Коментар щодо нічної події на проспекті Незалежності  Житомир.info отримав в головному управління Нацполіції в Житомирській області.

«18 березня близько першої години ночі на проспекті Незалежності зіткнулися Nissan Patrol та вантажівка Volvo. За словами водія вантажівки, Nissan його підрізав, зробивши різкий маневр на дорозі, в результаті чого відбулося зіткнення. На місце події прибула патрульна поліція. Водій Nissan повідомив, що він переслідував вантажівку з піском з Коростишівського району і намагався її зупинити. На місце події була викликана слідчо-оперативна група. На даний час встановлено власника піску – приватне підприємство, яке орендувало вантажівку. Вантажний автомобіль затриманий до з’ясування всіх обставин», - розповіла керівник прес-служби ГУЦНП Алла Ващенко.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст.240 КК України (Порушення правил охорони надр, незаконне видобування корисних копалин).

Як повідомляв Житомир.info, 11 березня представники батальйону «Айдар» приїхали до Житомира, щоб пояснити громаді, хто справжній «айдарівець», а хто просто прикривається заслугами батальйону.

Михайло Пухтаєвич (в центрі)

Народний депутат Борислав Розенблат (фракція БПП)

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі