Політика

Нардеп від Житомира Борислав Розенблат пояснив, що робив вночі на проспекті Незалежності, де зупинили машину з піском

19 March 2017, 11:22

Вранці 19 березня редакція Житомир.info отримала офіційний коментар прес-служби народного депутата України Борислава Розенблата щодо події на проспекті Незалежності, яка сталася в ніч з 17 на 18 березня:

«Народного депутата на місце події ніхто не викликав. Інформація, розміщена на сайті, є неправдивою. Борислав Розенблат їхав по проспекту Незалежності, побачив скупчення людей, екіпажі поліції і вирішив зупинитися. Прохання у майбутньому, перед публікацією матеріалів, у яких згадується народний депутат, звертатися за коментарем до його прес-секретаря Юлії Чепюк. Будемо раді допомогти», - йдеться у коментарі.

Як повідомляв Житомир.info, близько першої години ночі 18 березня на проспекті Незалежності у Житомирі «активісти» зупинил вантажівку з піском, на місці події були присутні колишній депутат Житомирської міської ради та екс-заступник голови Луганської військово-цивільної адміністрації Михайло Пухтаєвич та народний депутат від Житомира Борислав Розенблат.

На відео чоловік у військовій формі говорить: «Ми викликали депутата Верховної Ради, який приїхав і завтра погоджується розібратися з питанням»

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі