Влада

Житомирська ОДА виділила майже 300 тис. грн на лікування та реабілітацію двох учасників АТО

21 March 2017, 10:11

Житомирська облдержадміністрація виділила 276 тис. грн на лікування та реабілітацію двох учасників антитерористичної операції.

Розпорядження про перерахування грошової допомоги голова ОДА Ігор Гундич підписав 13 березня.

«Відповідно до ст.23 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», за рахунок передбачених в обласному бюджеті коштів на реалізацію Програми соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованої території, районів проведення антитерористичної операції на територію Житомирської області, учасників антитерористичної операції та членів сімей загиблих учасників антитерористичної операції у 2017 році, затвердженої рішенням обласної ради від 22.12.2016 № 420, та відповідно до протоколів засідань постійних комісій обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів від 15.02.2017 №13 та з питань бюджету і комунальної власності від 20.02.2017 № 23 виділити грошову допомогу учасникам антитерористичної операції для проведення лікування та проходження реабілітації за межами області», - зазначається у документі.

Жителю с. Стара Чортория Любарського району Кургану Михайлу Анатолійовичу виділяється 83 тис. 598,62 грн, Сергієнко Наталії Броніславівні з Малина на лікування чоловіка Сергієнка Валерія Володимировича виділяють 192 тис. 469,50 грн.

Департамент фінансів облдержадміністрації має перерахувати 276 тис. 68,12 грн департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації на проведення виплати обласним центром по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат та 2 тис. 760,69 грн для оплати поштових витрат за пересилання переказів вищезазначеним громадянам.

Як повідомляв Житомир.info, військовий 13-го батальйону 95-ї аеромобільної бригади Валерій Сергієнко, який в зоні АТО захищав Слов’янськ, Карачун, Степанівку й Лисичанськ, потребує коштів на тривалу реабілітацію: в липні 2015 року, після демобілізації, Валерій потрапив у ДТП і отримав важку черепно-мозкову травму. В грудні волонтери збирали гроші для операції на серці в інституті Амосова батьку чотирьох дітей та бійцю АТО Михайлу Кургану.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі