ДОПОМОГА

На реабілітацію десантника житомирської 95-ї бригади в день потрібно близько 3 тисяч гривень

5 February 2016, 12:00

Військовий 13-го батальйону 95-ї аеромобільної бригади Валерій Сергієнко, який в зоні АТО захищав Слов’янськ, Карачун, Степанівку й Лисичанськ, потребує коштів на тривалу реабілітацію. Після демобілізації герой потрапив у страшне ДТП і отримав важку черепно-мозкову травму.

З липня 2015 року Валерій знаходився у реанімаційному відділенні Житомирської обласної лікарні, а 5 листопада його перевезли до Броварського реабілітаційного центру. Після операції чоловік не розмовляв і не вставав. Сам він родом з Малина Житомирської області, біля чоловіка по черзі чергують мати та дружина.

Нещодавно Валерій почав вимовляти слова.

«Він вже каже «Героям слава», розуміє, що він у лікарні, але думає що в лікарні в Малині. Впізнає нас. В місяць на реабілітацію потрібно близько 80 тисяч гривень, а щоб повністю його виходити, треба пройти 9 місяців курсу реабілітації. Нам потрібно в день близько трьох тисяч і ще плюс на ліки.  В нас таких грошей вже немає, і де їх взяти, ми не знаємо. Але є шанс на одужання, навіть лікарі не очікували, що він заговорить», – розповіла Житомир.info дружина військового Наталія Сергієнко.

Журналісти 5 каналу зняли сюжет про житомирського десантника, в якому теж закликають допомогти Валерію.

 Реквізити для збору благодійної допомоги:

Розрахунковий рахунок у Приватбанку 5168 7553 9544  2417 Сергієнко Наталія Броніславівна  (дружина)

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі