Події

Неподалік колишнього хімскладу у Житомирській області екологи виявили черговий «подарунок» зі Львівщини

22 March 2017, 16:05

Неподалік колишнього хімічного складу в Пулинському районі Житомирської області 22 березня екологи виявили львівське сміття.

Про це у коментарі Житомир.info розповів заступник начальника Держекоінспекції у Житомирській області Сергій Зибалов.

«Сьогодні, 22 березня, екологи виїжджали до Пулинського району, де виявили 3 машини з львівським сміттям. Вигружене воно було за селом Великий Луг в Пулинському районі на асфальтованій ділянці поблизу колишнього хімічного складу. Звичайно, у смітті ми знайшли чеки, документи львівського походження», - сказав Серій Зибалов.

Нагадаємо, поблизу села Потіївка Радомишльського району Житомирської області виявили великі купи сміття.

Як повідомляв Житомир.info, з жовтня 2016 року зафіксовано 23 факти перевезення сміття зі Львівської області. В кожному з випадків водії сміттєвозів намагалися вивантажити сміття в непризначених для цього місцях. Зокрема, планували залишити відходи в Вінницькій, Дніпропетровській, Сумській, Житомирській, Запорізькій, Полтавській, Черкаській і Донецькій областях. У суботу 11 березня поблизу міста Малин Житомирської област виявили чотири вантажівки з львівським сміттям. 12 березня в селі Ковалі Коростенського району Житомирської області жителі села виявили величезну купу сміття, на узбіччі між селами Красносілка та Ковалі.

Фото житомирських екологів

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі