Події

Черговий «привіт» зі Львівщини: у Житомирській області вихідними виявили близько 30 тонн сміття

13 March 2017, 12:00

12 березня в селі Ковалі Коростенського району Житомирської області сталась надзвичайна подія – жителі села виявили величезну купу сміття, на узбіччі між селами Красносілка та Ковалі.

Про це пише сайт Коростень- інфо.

«До мене звернулись жителі нашої сільської ради, що на дорозі лежить величезна купа сміття, близько 30 тонн. Площа майданчика становила в довжину — 12 м, в ширину — 4 м, висота — 1,5 м. Серед іншого сміття в ході розгляду ми побачили чекові книжки та квитанції, в яких було зазначено місто Львів, але машину, що скидала сміття, люди не бачили. Жителів дуже обурило таке ставлення до природи, до нашої землі. Досі в нас ніколи не було таких проблем з вивезенням сміття. Я відразу відреагував та зателефонував до поліції та МНС», -говорить сільський голова Валерій Кузьменко.

«12 березня близько 17-ої години до чергової частини Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення від голови сільської ради с. Ковалі про те, що на узбіччі дороги між селами Красносілка та Ковалі Коростенського району невідомі особи викинули сміття. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка провела огляд. По даному факту проводиться перевірка», - прокоментувала Олена Волковська, Коростенський відділ поліції.

Про даний факт було повідомлено представників екологічної інспекції в Житомирській області, які повинні провести дослідження місця події. За результатами проведеної експертизи буде встановлено ступінь забруднення земель шкідливими матеріалами.

Як повідомляв Житомир.info, у суботу 11 березня поблизу міста Малин Житомирської області виявили чотири вантажівки з львівським сміттям.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі