Події

На території Бердичівського медколеджу поліцейські затримали студентку з амфетаміном

22 March 2017, 17:38

22 березня під час слідчо-розшукових заходів поліцейські управління протидії наркозлочинності ГУНП Житомирщини затримали на території навчального закладу жительку м. Бердичева, в якої вилучено понад двох десятків паперових згортків із рожевою порошкоподібною речовиною, схожою до амфетаміну. На місці працює слідчо-оперативна група, триває з’ясування всіх обставин.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

Оперативники підрозділу Управління протидії наркозлочинності отримали повідомлення про можливе поширення у коледжі м. Бердичева наркотичних засобів. Під час перевірки ця інформація підтвердилась, а також була встановлена причетність до розповсюдження заборонених речовин однієї із студенток.

«22 березня дівчина була затримана на території навчального закладу. Під час огляду вилучено 24 згортки із порошком, що за зовнішніми ознаками схожий на амфетамін», - розповів начальник Управління протидії наркозлочинності ГУНП в області Олексій Душейко. –

Наразі поліцейські перевіряють інформацію щодо збуту дівчиною наркотичних засобів одноліткам. Попередня правова кваліфікація події - ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Дівчині може загрожувати покарання від штрафу до позбавлення волі терміном до 3 років.

Також житомирська активіста Ірина Коцюба близько 16:30 написала у себе на сторінці і Фейсбук, що на території Бердичівського медколеджу затримали студентку з наркотичною речовиною.

«І знову Бердичівський медколедж. Тільки що затримали дівчину, яка розповсюджувала та продавала наркотичні речовини! Про те, що там торгують та розповсюджують знали давно. Сподіваюсь, що справу не замнуть та знайдуть всіх причетних до продажу неповнолітнім наркотичних речовин. Депутати Бердичіва, звертаюсь до Вас, прослідкуйте за даною подією! П.с. може вже знайдуться рішення у депутатів звільнити даного директора», - написала Ірина Коцюба.

Як повідомляв Житомир.info, у Бердичівського медичного коледжу тепер є наглядова рада, яку очолює представник Радикальної партії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі