Місто

Медичний центр «Мати та дитина» підготував акцію «Весняна мрія» для пар, які мріють про малюка

27 March 2017, 13:00

Безпліддя – це не вирок. Під таким гаслом успішно працюють фахівці медичного центру «Мати та дитина», допомагаючи парам, які мріють про появу малюка.

«Мати та дитина» - це найбільша мережа клінік по Україні. У лікуванні безпліддя ми є флагманом. В цьому році нам 10 років. Медичному центру, який відкрився в Житомирі, в цьому році 1 квітня - рік. Насамперед чим ми займаємося - це лікування безпліддя, не обов'язково екстракорпоральне запліднення. Після того, як жінка завагітніє, ми її супроводжуємо протягом всієї вагітності», - розповідає лікар-репродуктолог, завідувач медичного центру «Мати та дитина» у Житомирі Анастасія Нікітіна.

За допомогою сучасного обладнання та новітніх технологій досвідчені медики проводять обстеження майбутніх батьків, щоб виявивши причину безпліддя, призначити найбільш ефективне лікування.

«30% це жіноче безпліддя, 30% - це чоловіче безпліддя, 30% - це поєднання чоловіче + жіноче безпліддя. Тобто, коли до нас приходить пара, ми обстежуємо її комплексно. І консультація уролога обов'язково входить в первинну консультацію пари. Не тільки консультація гінеколога-репродуктолога, але і консультація уролога», - пояснює Анастасія Нікітіна.

З 20 березня до 9 травня у центрі «Мати та дитина» діє акція «Весняна мрія». Комплексне лікування безпліддя тут проводять за спеціальною ціною – 45 тис 95 грн.

«Весняна мрія» – це акція для пацієнтів, які потребують екстракорпорального, тобто штучного запліднення, у яких не виходить завагітніти самостійно і вони потребують допоміжних репродуктивних технологій. У програму входить медикаментозний супровід, пункція яєчників, інтрацитоплазматична ін'єкція сперматозоїдів. Також культивація ембріонів, перенесення ембріонів і медикаментозний супровід після перенесення ембріона», - говорить Анастасія Нікітіна.

Коли вагітність настає – це лише частина шляху до появи малюка. Тож фахівці медичного центру дбають, щоб виношування і народження дитини проходило без ускладнень.

«До нас часто звертаються жінки на малих термінах вагітності. Це не тільки жінки після проблем з безпліддям або після ЕКЗ. Також фізіологічні вагітності . Ми надаємо повний спектр обстежень для спостереження вагітності. Від малих термінів до пологів», - каже Анастасія Нікітіна

Центр «Мати та дитина» чекає на майбутніх батьків за адресою вул. Бердичівська, 43.

Телефон для довідок: 0-800-504-205.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі